Spisak i pretraga ove kategorije Novi prilog u ovoj kategoriji Polazna strana

2    Komentar   (Kole, 30.7.2001 7:11:55)

  Vas odgovor na prvo pitanje Goranu Bogdanovicu je zaista za svaku pohvalu. Verujem da na svako pitanje mozete odgovoriti jednako kvalitetno. Zeleo bih da sazanam vise o Vama koji odgovarate na pitanja u Duhu Istine.
Blagosloveni su putevi Gospodnji.Odgovor:

Koliko sam razumeo interesuje Vas moja biografija. Moje ime je Milenko Vucetic, rodjen sam pre cetrdeset godina i momentalno zivim u jednom selu blizu grada Negotina u Jugoslaviji.

Sveto Pismo je knjiga za koju sam posebno poceo da se interesujem 1993. godine. Od tada neprekidno proucavam ovu divnu knjigu jer me interesuje da pronadjem istinu. Samo Sveto Pismo kaze: "I poznacete istinu, i istina ce vas izbaviti." (Jovan 8,32.)

Ova knjiga, Sveto Pismo, je promenila moj zivot i pokazala mi nove vrednosti zivota. Najvise me odusevljava Licnost o kojoj govori veci deo Svetog Pisma, Isus Hristos. Njegovi principi zivota su uticali na mene tako da sam poceo u mom zivotu da primenjujem iste principe i doziveo "novorodjenje" kako to i samo Sveto Pismo govori (treca glava Svetog Jevandjelja po Jovanu).

Zeleo bih takodje i ja nesto o Vama da saznam, jer verujem da nas vezuje ista zelja, da sto bolje upoznamo Isusa Hrista, naseg Spasitelja.

Primite puno srdacnih pozdrava od

Milenka Vucetica.